Projekt Majop

Lokacija Zgrade Značajno

Doprinosi Kvaliteti Života

te čini svakodnevnicu praktičnijom tako što SPC MAJOP nudi dovoljan broj parking mjesta, te market u prizemlju zgrade.

Ljepota življenja

Stambeno-poslovni centar MAJOP

Na građevnoj čestici u mostarskom naselju Centar 2, u Ulici Mile Budaka, gradi se stambeno-poslovnog objekt, kojeg potpisuju arhitektonski ured Div Design Studio d.o.o. i investitor Majop d.o.o.
Zahvaljujući inovativnom i modernom dizajnu te najvišim standardima gradnje, objekt podrazumijeva lagodni koncept stanovanja. Pri planiranju stanova naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti kvadrature. Kvalitetom gradnje, pomno biranim materijalima te provjerenim izvođačima jamčimo zadovoljstvo te nastojimo osigurati ugodan boravak naših kupaca u njihovim novim domovima.
Objekt se nalazi u mostarskom naselju Centar II. Neposredna blizina škole, vrtića, parka, sportskih objekata, kao što je gradski bazen, trgovačkog centra Mepas Mall te odlična prometna povezanost daju objektu urbanu notu.

Lokacija zgrade značajno doprinosi kvaliteti života

Stambeno-poslovni objekt nudi jednu podzemnu etažu, poslovne prostore u prizemnoj etaži te stanove na četiri stambene etaže. U podzemnoj etaži će se nalaziti skupna garaža s ukupno 16 parkirališnih mjesta u koju se ulazi uz pomoć auto-lifta. U nadzemnom dijelu građevine nalazi se 16 stanova te poslovni prostori.
Kvadrature stambenih jedinica su u rasponu od 48 do 77 m2, od jednosobnih do stanova s 3 spavaće sobe.
Omogućene su preinake unutar stambenih jedinica do određene faze izgradnje radi što veće i bolje usklađenosti želja i potreba kupca.
Kako smo već naveli, arhitektonski i planski smo oblikovali stanove, tako da rezultat bude što veća funkcionalnost, iskoristivost te maksimalna osvijetljenost prirodnim svjetlom U SVIM PROSTORIJAMA UNUTAR KOJIH SE BORAVI, uz balkon u svakoj stambenoj jedinici.
Svaka stambena jedinica je opremljena klima-uređajima, parketom, podnim grijanjem u kuhinjama i kupaonicama, PVC stolarijom s komaricama, visokokvalitetnim sanitarijama i keramikom, zvučnim i termo-fasadama, video-nadzornim portafonima, video-nadzorom zgrade i garaže, masivnim i kvalitetnim protupožarnim i protuprovalnim vratima.

Planirani početak gradnje je jesen 2018. god., a završetak radova ljeto 2019.

Visoki standardi gradnje

Energetska Učinkovitost

Kompleks je projektiran po najnovijim standardima štednje energije.
Prozori su napravljeni od 6-komornog PVC profila, a termoizolacijski staklo-paket je napravljen sa specijalnim niskoemisijskim staklom.
Niskoemisijsko staklo reflektira toplotu, tj. infracrveno zračenje nazad u prostoriju, čime se temperatura u stanu pocećava za oko 5 stupnjeva Celzijusa.Stanovi su topliji, a računi niži.

Virtualni pregled stanova

Zavirite u unutrašnjost stanova kako bi mogli lakše planirati izgled vašeg budućeg doma. Kako biste doznali što više potrebnih informacija, laganim prijelazom miša po pojedinom stanu možete vidjeti njegov status i detalje.

Virtualna šetnja